Aanmelding: Requiem van Mozart - 4 mei 2021

Herdenkingsconcert met het Requiem van Mozart en enkele andere werken                                                                                                                        op dinsdag 4 mei 2021 om 20.45 uur in de Nieuwe Kerk Middelburg

De aanmeldingsprocedure voor deelname aan het concert op 4 mei 2021 is voor de huidige SBK-projectkoorleden al geopend. Mocht je als nieuw projectkoorlid ook graag deelnemen aan het herdenkingsconcert op 4 mei 2021, meld je dan aan via het mailadres van de Stichting Bijzondere Koorprojecten: info@bijzonderekoorprojecten.nl (en niet via onderstaand aanmeldingsformulier). Vermeld daarbij je naam, je stemsoort, woonplaats, mailadres, telefoon, koorervaring en de naam van het koor waarvan je lid bent. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. In het najaar zal het SBK-bestuur bekijken of er nog plaats is voor mogelijk nieuwe SBK-projectkoorleden. Alle projectkoorleden zullen dan een bericht ontvangen. De kosten voor deelname van nieuwe projectzangers zijn op dit moment nog niet bekend.

Je gegevens (verplicht):

jaar koorervaring
Kosten van deelname: € 0,00
Je hoeft pas te betalen nadat je bericht van indeling hebt gekregen.
Hierbij meld ik mij aan voor deelname aan het concert op dinsdag 4 mei 2021 te Middelburg. Ik ben van plan alle repetities bij te wonen (klik hier voor de data). Ook ben ik op 4 mei van 15.30-18.30 uur aanwezig bij de Generale Repetitie in de Nieuwe Kerk Middelburg.

Versturen:

Om te voorkomen dat er spam wordt verstuurd met dit formulier
word je verzocht in het onderstaande vak Mozart in te vullen.